Akiem achiziționează 33 de locomotive Bombardier Traxx
Transport

Akiem achiziționează 33 de locomotive Bombardier Traxx

Compania de închiriere de material rulant, Akiem și Bombardier Transportation au semnat două contracte, în baza contractelor cadru pe care le au deja, pentru a livra un total de 33 de locomotive BOMBARDIER TRAXX. Pe baza prețului lor de listă, cele două comenzi ferme sunt evaluate la un total combinat de 112 milioane de euro. Programate pentru livrare cel mai târziu între 2019 și 2021, cele 33 de locomotive TRAXX vor consta într-un amestec de locomotive TRAXX MS 2 (multi-sistem), TRAXX AC 3 (curent alternativ) și TRAXX DC3 (curent continuu).

Platforma BOMBARDIER TRAXX 3 este cea mai modernă platformă de locomotivă cu patru osii din Europa. Cele trei modele, TRAXX AC3, TRAXX MS3 și TRAXX DC3, toate oferă funcția Last Mile opțională, un motor diesel de sprijin care unește secțiunile neelectrice.

Locomotiva TRAXX MS joacă un rol crucial în dezvoltarea economiilor din Europa. Concepută să funcționeze pe cele patru tensiuni principale de alimentare feroviare ale Europei – 15 kV și 25 kV AC, precum și 1,5 și 3 kV DC – oferă flexibilitatea și interoperabilitatea necesare pentru a gestiona transportul feroviar internațional pe întreg continentul.Foto&info: Bombardier Transportation

208 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *