Bucuresti

(UP 11.11) STB a finalizat montajul gardurilor liniilor de tramvai intre Dristor și Calea Vitan

11.11.2018 – A fost finalizat tronsonul format din doua statii, unul unde mai ales aproape de Dristor, tramvaiele erau mult incurcate de traficul auto.

10.11.2018 – A continuat montajul catre Calea Vitan, fiind finalizat sensul Vitan – Dristor.

09.11.2018 – Montajul a continuat pana la jumatatea distantei catre Calea Vitan. De asememea au fost sterse marcajele vechi intre Piata Iancului si Dristor.

08.11.2018 – A fost finalizata distanta Dristor – Laborator.

În această noapte a fost lansată operațiunea de montare a gardurilor care eficientizează mersul tramvaielor liniilor 1 și 10 între Dristor și Calea Vitan, din motive necunoscute fiind sărită momentan distanța de 6 stații dintre Piața Iancului și Dristor.Foto: Andrei Marian

150 Vizualizări

6 comments

  1. Nu înțelegeam de ce,aseară,in jurul orei 22 era “furnicar” de oameni cu veste din alea portocalii pe ei împreună cu o mașină pe care scria intervenții.Avea legătură cu montatul de garduri.In alta ordine de idei,circula o varianta de lucru cum că după ce se termina treabă cu montatul de garduri și putea asigura intervale decente pentru 1,s-ar dori ca linia 34 sa fie dusă pe vitan-sincai pentru a se asigura o legătură cu Oborul,si implicit a venit si in ajutorul lui 19 care inca vine greu.Multumesc și felicitări pentru tot ce faci.Personal îți urmăresc cu drag,postările,noutățile.

  2. Am găsit știrea asta și cred că ne interesează pe toți daca anul acesta in materie de modernizări se mai apuca de ceva.Pai ce sa mai speram la bulevarde ca Șincai,Dudesti și altele sa intre in modernizări daca nu s-ar făcut nimic până acum.
    http://www.inprimarie.ro/index.php/2018/10/17/cati-bani-a-dat-municipalitatea-pentru-reabilitarea-sinelor-de-tramvai-in-2017-si-2018-mai-putin-ca-pentru-un-concert-organizat-o-zi-doua/?fbclid=IwAR0dw7CJiwbmprfF3mWYVutcIeF9yuFKaaoeVKa1fUeqwGTrCjRgPWkZhb8

  3. Zilele trecute am aflat că urmează să se pună garduri dar între linii de data asta,din ce am inteles,pe dealul de la Tineretului/Șincai,până aproape de Adesgo pentru a nu mai întoarce mașinile în zona și implicit încurcă circulația tramvaielor liniei 19.Cunosti ceva detalii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *