Volkswagen a prezentat șasiul mașinii electrice care va duce vânzările globale la un milion de mașini electrice anual
Tehnologie

Volkswagen a prezentat șasiul mașinii electrice care va duce vânzările globale la un milion de mașini electrice anual

Volkswagen a prezentat pentru prima dată șasiul noii familii de modele electrice și a oferit o privire inițială asupra strategiei sale unice de platformă pentru automobilele electrice pe care brandul le va folosi pentru a transforma viziunea sa “ELECTRIC FOR ALL” într-o realitate. Matricea electrică de antrenare modulară (MEB), care servește ca fundație a modelului este o propunere finală de vânzare pentru Volkswagen. De asemenea, demonstrează în mod clar angajamentul pe care compania cu sediul la Wolfsburg l-a făcut în ceea ce privește electromobilitatea.

Cu designul său avangardist, generația de vehicule cu emisii zero va impresiona clienții cu gama sa, ceea ce va reduce nivelul motorului de astăzi pe benzină. Conceptul va fi primul membru al familiei care va intra in vânzare in 2020, o mașina compactă cu patru uși complet conectată, care va costa aproximativ la fel ca un motor diesel pentru Golf.

Șoferul și pasagerii vor avea un confort excepțional în spațiu, comparabil cu clasa următoare a vehiculelor mai mari. Acest lucru este posibil datorită unui ampatament extrem de lung și a consolelor scurte rezultate. Nu este nevoie de motor cu combustie internă, prin urmare osiile pot fi amplasate departe de exterior. Șasiul dezvăluie un e-motor care a fost integrat în puntea spate și bateria care a fost pusă pe podeaua vehiculului, printre altele. Acest lucru oferă o distribuție optimă a greutății pentru o plăcere maximă de conducere, oferind pasagerilor o poziție confortabilă înaltă în același timp. Transmisia de putere de la motor la puntea spate este realizată cu o cutie de viteze cu o singură treaptă. Modelul va oferi autonomie de 330 km până la 550 de kilometri. Un sistem de încărcare rapidă cu 125 kWh va oferi timpi de așteptare semnificativ mai scurți și va face posibilă trecerea de la zero la 80% în 30 de minute.

Matricea electrică de acționare modulară (MEB) pe care se bazează șasiul va servi drept matrice tehnică pentru toate modelele de identificare a Volkswagen, dar și pentru multe mașini electrice ale celorlalte patru mărci de grup: Audi, SEAT, ŠKODA și Volkswagen Vehicule Comerciale. Ca atare, MEB va fi utilizat de cinci branduri și în trei regiuni ale lumii.Foto&info: Volkswagen

557 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *